Nis

İstanbulda düzenlenen okullar arası paletli yüzme yarışmasında öğrencimiz Ege ŞÜKÜR büyük başarılar elde etti.

200 ve 400 m İstanbul birinciliği

100 m İstanbul 2. elde etmiştir.

Öğrencimizi tebrik eder bu büyük başarıda emeği olan ailesinede teşekkür ederiz.

Nis

Kız veleybol takımımız grubunda birinci çıkarak sırasıyla 75. Yıl Kız Meslek lisesi ve Hüseyin Yıldız AL yenerek yarı finale yükselmiştir.

Öğrencilerimize final yolunda başarılar dileriz.

Bu başarıda emeği olan başta beden eğitimi öğretmenimiz Kübra DİKİCİ ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zeferi ve Şehitleri Anma Günü 109. yıl ilçe töreni okulumuz tarafından Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirldi.Törene İlçe Kaymakamımız sayın Dr. Mustafa ALTINPINAR, İlçe Belediye Başkan vekili sayın Nuri ASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa KOÇ, ilçe kurum amirleri ile şehit yakınları ve gazilerimiz katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, tiyatro, sinevizyon, sola ve koro müziklerin ardından  tören sona erdi.

İlçe törenimiz büyük beğenilye izlendi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmeni Ahmet Fuat FELEK ve ekibine değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

14 Mart Dünya Pi Günü kutlamaları kapsamında;  Dünya Pi Günü panosu hazırladık. Emeği geçen matematik zümresi öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinlikleri kapsamında okul panomuzu düzenledik.

Panoyu hazırlayan değerli öğretmenimiz  ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Petrol Ofisi okul sporları turnuvasında santranç dalında kız öğrencilerimiz ilçe birincisi, erkek öğrencilerimiz ilçe dördüncüsü oldular. Kız satranç takımımız ilçemizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Bu büyük başarıda emeği olan beden eğitimi öğretmenimiz Şepal DEMİR ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizle adını dünya tarihine yazdırmış ve “Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı!” sözlerinin adeta can bulduğu bir coğrafya olan Çanakkale’ye gerçekleştirdiler.

12. Sınav öğrencilerimize MSÜ sınavı öncesinde sınav kaygısı ile baş etme semineri verdik.

Şbt

Meslek tanıtım günleri kapsamında bilgisayar mühendisliği bölümünden akademisyen Cem Turan 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize bilgilendirme yapmıştır

VELİ AKADEMİSİ NEDİR?

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri;  okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İstanbul'daki resmi okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise,  özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik hazırlanıp uygulanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi olarak bizde bu projeyi yürütmekteyiz.

Veli Seminerlerimizin tarih ve saatleri aşağıda ki tablodadır.

Şbt

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden Ege ŞÜKÜR yüzme branşından dört  Türkiye birincilikleri elde etti.

Türkiye Paletli Yüzme Türkiye Kış Şampiyonasında

200,400,800 ve1500 m Türkiye birincilikleri elde etti.

Başta öğrencilerimizi olmak üzere, üzerinde emeği olan ailesine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Depremin yarattığı acıyı yürekten hissediyor, sevdiklerini kaybedenlere baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Sizlerle birlikteyiz, yaşadığınız acıları paylaşıyor ve sevgiyle sarılıyoruz.