Görsel Sanatlar

Görsel Sergiler

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe BOZDEMİR önderliğinde yaptıkları birbirinden güzel çalışmaların  web sitemizde yayınlıyoruz. Başta Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Bozdemir olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm Resim Galerilerimize Aşağıdaki linklerden Ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimiz yaptıkları birbirinden güzel çalışmaların  web sitemizde yayınlıyoruz. Başta Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Bozdemir olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimiz pandemi döneminden yaptıkları birbirinden güzel çalışmaların  web sitemizde yayınlıyoruz. Başta Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Bozdemir olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimiz pandemi döneminden yaptıkları birbirinden güzel çalışmaları web sitemizde yayınlıyoruz. Başta Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Bozdemir olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.