T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi

tubitak 4006

tubitak

Haz

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu  Anadolu Lisesi'nde Tübitak Bilim Fuarı Açıldı.

Açılışa İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Yafes BAKIRCI, Şube Müdürümüz Murat DELEN, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılarımız, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okulun bahçesinde açılan fuarda okul müdürümüz Abdul Kadir EREN katılımcılara teşekkür etti.; Açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yafes BAKIRCI "Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metodlarından birisidir. Bilim fuarları, genç beyinerin bilimin önemini kavrayıp, bir çok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar" dedi. Ayrıca  en çok  tubitak projesi hazırlayan ilçe olduğumuzu belirtti. 

Müdürümüzün  konuşmasının ardından fuarın açılışı gerçekleştirilerek standlar gezildi. Fuarda Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik,  Kimya, Biyoloji, Bilişim Teknolojileri, Müzik ve Görsel Sanatlar derslerinden toplam 19 proje sergilendi.

Başta proje koordinatörümüz Seyitnur Başaran olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu  Anadolu Lisesi'nde Tübitak Bilim Fuarı Açıldı.

Açılışa İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürlerimiz, Okul Müdür ve Müdür Yarımcılarımız, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okulun giriş katında açılan fuarda konuşan okul müdürümüz Abdul Kadir EREN; "Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metodlarından birisidir. Bilim fuarları, genç beyinerin bilimin önemini kavrayıp, bir çok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar" dedi.

EREN'in konuşmasının ardından fuarın açılışı gerçekleştirilerek standlar gezildi. Fuarda Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Tarih, Kimya, Biyoloji, Bilişim Teknolojileri, Müzik ve Görsel Sanatlar derslerinden toplam 25 proje sergilendi.

Başta proje koordinatörümüz olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.