T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi

etkinliklerimiz

May

BCZAL Kitap Kulübünün Troleybüs Kütüphanesinde söyleşi etkinliği ve tarihi İstanbul gezisi yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimiz Ceyda Güler ve Nebahat Aldil Altınova'ya teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileriyle Efes Kuşadası Pamukkale gezisi gerçekleştirdik. Bu güzel etkinlikte emeği geçen Arzu Akçelik ve Tülin Ayvaz Şahin öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Okulumuz öğrencilerini geri dönüşüm hakkında farkındalık yaratmak adına geri dönüşüm fuarına götürdük. Emeği geçen Nurhayat ve Nebahat öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz sunumlarla iklim krizi, kuraklık ve temiz suya erişim sorunu konusunda farkındalık yaratmaya çalıştık.

Bu etkinlikte emeği olan çoğreafya öğretmenimiz Zeynel ÖZGÜN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Bugün, bağımsızlık mücadelesini azimle, çabayla ve fedakârlıkla buluşturan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünü kutlamaktayız. Çanakkale Zaferi,  hepimize kutlu olsun. 

 

Ock

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavında başarı sağlayan 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle kahvaltıda buluşup güzel bir gün geçirdik. Bu etkinlikte gerçekleşmesinde başta okul müdürümüz

Abdul Kadir EREN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Rehber öğretmenimiz Nurcan TİMUR'un palanladığı Üniversite tanıtım günlerine 12. Sınıf öğrencilerimizle katılımda bulunduk.

Ara

Öğrencilerimiz üniversite ortamı görmenin yani sıra yaklaşan YKS sınavına ait sınav stresini yenmek ile ilgili  bilgilendirildiler.

 Gezimize katkıları olan Nurcan, Burcu, Selda, Nilgün, Nursen, Duran, Ayşe Filiz ve  Seyit hocalarima cok  teşekkur ediyoruz.

Kas

22 Afet Tatbikat Yılı kapsamında tüm okullarla eş zamanlı olarak okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.   12 Mart Düzce depreminin yıldönümü dolayısıyla Türkiye'deki tüm okullarda, 11 Kasım Cuma günü saat 10.30'da "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı. AFAD önderliğinde ülke genelinde düzenlenen tatbikatta  öğrenci ve öğretmenlerimiz deprem anında "çök, kapan, tutun" hareketleri ile güvenli alan oluşturup ardından kontrollü şekilde okulun bahçesine çıktı ve tatbikatı başarıyla tamamladılar.

Haz

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası nedeniyle sınıflar arası düzenlediğimiz voleybol maçında 9.sınıflardan 9 B sınıfı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizin şampiyonluğunu kutlamak için kahvaltıda bir araya geldik. Öğrencilerimizi performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuzda mezun olan öğreencilerimizle veda yemeğinde yan yana geldik. Bu özel gün için büyük emek harcayan  okul müdürümüze ve Rehber Öğretmenimiz Nurhayat DOĞAN  teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası nedeniyle sınıflar arası düzenlediğimiz voleybol maçında 11.sınıflardan 11 D sınıfı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizin şampiyonluğunu kutlamak için kahvaltıda bir araya geldik. Öğrencilerimizi performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası nedeniyle sınıflar arası düzenlediğimiz voleybol maçında 10.sınıflardan 10 B sınıfı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizin şampiyonluğunu kutlamak için kahvaltıda bir araya geldik. Öğrencilerimizi performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

May

11B ve 11D sınıflarımıza  Beykent Üniversitesi Mimarlik Mühendislik fakültesi gezisi yaptık.

Öğrencilerimiz hem bir universite ortamini gördüler ve  başta Endüstri Mühendisliği olmak uzere çeşitli mühendislik meslekleri  hakkinda bilgilendirildiler.

May

Okulumuz 9,10,11 ve 12 sinif ozel yetenekli oğrencilerimizi Topkapı Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümüne götürdük.

Öğrencilerimiz Resim, Müzik, Mimarlık, Tiyatro, ic Mimarlik , Grafikerlik, Çizgi film ve Animasyon  gibi yetenek gerektiren bölümler hakki da bilgilendirildiler.

Nurcan Timur, Ayşe Bozdemir ve Gülşan Tüfekçi Felek öğretmenlerimize teşekkür ederiz.