ABDUL KADİR EREN - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Malatya´da doğdu. İlkokulu Malatya´da, Ortaokulu İstanbul Zeytinburnunda, Lise öğrenimini İstanbul Pertevniyal Lisesinde tamamladı.  Lisans eğitimini, Mimarsinan Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Bahçeşehir Üniversitesinde Eğitim Yönetimi – Denetimi alanında yüksek lisans yaptı.  İlk Görevine Öğretmen olarak 1998 yılında İstanbul Ali Kul Çok Programlı Lisesinde başladı. 2001-2010 yılları arasında Büyükçekmece Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı yaptı. 2010-2012 yılları arasında Silivri Necip Sarıbekir Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü yaptı. 2012-2020 yılları arasında Büyükçekmece Münevver Kemal Özver Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü yaptı. 29/06/2020 tarihinde Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve İki çocuk babasıdır.