İstanbul Okul Sporları Gençler Satranç İl Birinciliği Turnuvasında, Kız Takımımız 3. bölge şampiyon olmuştur. Aynı turnuvada yer alan Erkek Takımımız da 5. sırada yer almıştır.

Bu büyük başarıda emeği olan başta beden eğitimi öğretmenimiz Şepal DEMİR, öğrencilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz!..

Gençlerimizin yolları açık, şansları bol olsun!..

Okulumuz öğrencilerine yönelik santranç turnuvası düzenledik. Öğrencilerimiz hem eğlendi hemde yeni anılar birktirdi.

Bu etkinlikte emeği olan beden eğitimi öğretmenimiz Şepal DEMİR ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz, ebru sanatının inceliklerini öğrenerek birbirinden renkli ve büyüleyici desenler oluşturmanın keyfini yaşadılar.

Renkli boyaların suyun üstünde dansıyla şekillenen harika desenler, öğrencilerin yüzlerine mutluluk ve hayranlık getirdi.

Ebru sanatının sırlarını keşfetmek için bir araya gelen sanatçılar, el becerilerini ve yaratıcılıklarını konuşturmanın keyfini yaşadılar.

Bu güzel etkinlikte emeği geçen görsel tasarım öğretmenimiz Ayşe Bozdemir'e teşekkür ederiz.

Ara

11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle öncelikle Beykent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde Doç Doktor Halime Pulat ile atölye çalışmasına katıldık . Sonrasında tıp ve diş hekimliği labaratuvarlarını ayrıntılı bir şekilde ziyaret ettik .

12 c sınıfından Sonay Daban Newaza Türkiye 1.si

12c sınıfından Umut Erdem Demirel Newaza Türkiye 1.si ve Türkiye Contact 2.si

Bu büyük başarıda emeği olan öğrencilerimizin ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, gösteriler sunuldu. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Ayşe Bozdemir, Şebnem Mamati, Gülşen Tüfekçi Felek, Emine Gül, Barış Müderrisgil olmak üzere öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi olarak;

Öğretmen ve öğrencilerimizle organize ettiği 2023 yılı sene başı okul pikniğimizi Çatalça'da yaptık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin güzel vakit geçirerek eğlendiği piknik güzel anılara sahne oldu. Öğrencilerimizin hem birlik ve barebarliğini pekiştirdik, hemde moral depolamalarını sağladık.