Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumzdan mezun olan 2023 YKS Sınavı sonucunda yerleşen öğrenci listemiz,

Bu başarılarda emeği olan tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Tem

2023 yılında YKS'de gösterdikleri başarılar ile bizi gururlandıran öğrencilerimize teşekkür eder, bundan sonraki öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Bu başarıda büyük emek sahibi olan başta idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, personelimiz ve velilerimizide tebrik ediyorum.

Abdul Kadir EREN

Tem

Okulumuzun folklor ekibi Makedonya’nın Ohrid şehrinde okulumuzu ve ülkemizi gururla temsil ettikten sonra Balkanlar ve Avrupa gezisine devam etti.

Tem

İsviçre ve Fransa sınırında yer alan dünyanın en büyük fizik parçacığı Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN)’i ziyaret ettik. Bu bilim ve kültür turumuza öğrencilerimizin katılmasında emeği olan herkese teşekkür ederiz.

Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi gezimizden kareler

Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Bozdemir ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyeti okulda yapılan törenle gerçekleşti. Yapılan konuşmalarla, öğretmenlerine ve velilerine duygu dolu anlar yaşattılar. Bütün öğrenciler geçiş törenini yaptıktan sonra kep atma töreni gerçekleşti. Mezuniyet töreni öğrenci, veli ve öğretmenlerin eğlenmesiyle sona erdi.
Yolunuz açık olsun. Sizi çok özleyeceğiz...

Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi olarak;

Öğretmen ve öğrencilerimizle organize ettiği 2023 yılı sene sonu okul pikniğimizi Çatalça'da yaptık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin güzel vakit geçirerek eğlendiği piknik güzel anılara sahne oldu. Öğrencilerimizin hem birlik ve barebarliğini pekiştirdik, hemde moral depolamalarını sağladık.

Tüm mezun olan öğrencilerimize üniversite ve gelecek hayatlarında şimdiden başarılar diliyoruz

May

10. sınıf öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele semineri verdik. Emeklerinden dolayı Nurcan Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Abdul Kadir EREN başkanlığında okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla 20.02.2023 tarihinde saat 15.00'te okulumuz konferans salonunda ilgili maddeleri görüşmek üzere yapılmıştır.

Şbt

Elinden gelen gidip bir taş kaldırsın, elinden gelen bir yardımda bulunsun.

BCZAL ailesi olarak yardım bölgesine ulaşması için okulumuzda toplanan gıda yardımlarının depremzedelere ulaşması için belediyemize teslim ettik.

Bu anlamlı organizasyonda emeği bulunan tüm öğretmen, çalışanlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve kalbi bizimle olan herkese teşekkür ederiz

Klinik Psikolog Nuray Aydın ve Rehberlik servisi işbirliğinde düzenlenen 11. ve 12. sınıflarımıza yönelik "Sınav Kaygısı ve Başetme yöntemleri" hakkında seminerimizi  uygulamalı olarak yaptık

#KadınaElKalkamaz  #KADES