Sevgili öğrencilerimiz

️Vialand gezisi hava koşullarından dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Sınav Kuralları

Sınav süresi 40 dakikadır(Bir ders süresi).

Sınavlar 5,6, 7 ve 8. saatte yapılacaktır.

Mazeret sınavlarına katılmayanlara(hastane raporu hariç) ek sınav YAPILMAYACAKTIR. Eokula G yazılacaktır.(GİRMEDİ)

Kopya çeken ve cep telefonunu teslim etmeyen öğrenciler disipline sevk edilip eokula not kısmına K olarak işlenecektir.

Buda sıfır anlamına gelmektedir.

Raporlu olup sınav katılım belgesinde sınava katılım durumu GİRECEK olarak gözükmeyenler 15/04/2024 Pazartesi günü idareye başvurabilirler.

6. sınıf Türkçe dersi 14 adet çoktan seçmeli ve 2 adet açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı olmak üzere toplam 16 sorudan,

6. sınıf matematik dersi 10 adet açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı sorudan,

9. sınıf Türk dili ve edebiyatı dersi 7 adet açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı sorudan,

9. sınıf matematik dersi 8 adet açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı sorudan,

oluşan testlerle gerçekleştirilecektir.

03.03.2024 Pazar Günü  yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavına girek öğrencilerimiz için Okul Müdürümüz Abdul Kadir EREN Başarılar Diledi.

Şbt

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS), 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır. 8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

Şbt

lköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının (İOKBS) 21.04.2024 tarihinde gerçekleştirilecek olup Başvuru ve Uygulama Kılavuzu ekte gönderilmiştir.

Tem

Okulumuz YKS Tercih Danışmanlığı Birimi, 28 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında 10:00 - 15:00 saatleri arası okulumuzda hizmet verecektir. Velilerimiz ve öğrencilerimizin Okulumuz Rehber Öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı  Nurcan TİMUR ile iletişime geçmeleri duyurulur..

Şbt

İçişleri Bakanlığı tarafından afet anında daha çok vatandaşımıza ulaşmak ve can kayıplarını en aza indirmek için yerli ve milli kaynaklarımızla "AFAD Acil" mobil uygulaması geliştirildiği bildirilmiştir.

Söz konusu uygulamayla, tek tuşla acil çağrı yapılabilmekte olup, en yakın toplanma alanına uygulama üzerinden ulaşılabilmektedir. Ayrıca uygulamada, afet farkındalığına yönelik kapsamlı eğitim videoları bulunmaktadır.

"Nitelikli Elektronik Sertifika (E-İmza) Başvurusu, E-Onay" hakkındaki ilgi yazı ve ekleri aşağıda eklenmiştir.